A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №3 м. Хмільника Вінницької області

Навчаємось дистанційно

Дата: 10.04.2020 12:43
Кількість переглядів: 149

Наразі, через довготривалий карантин, батьки і діти опинились у полоні своїх комфортних домівок. Та це не стало приводом для припинення навчання учнів, адже карантин – не канікули чи відпустка… Усі школи, перемістились у віртуальний простір, тож тепер учні «ходять» на навчальні заняття, увімкнувши свої комп’ютери.

Педагоги  КЗ «ЗОШ І-ІІІ ст.. №3»   оперативно відреагували на  виклик часу і почали активно працювати  над організацією та проведенням  дистанційного навчання. Для здійснення обміну навчальними матеріалами вчителі широко використовують  електронну почту, месенджери  Viber , WhatsApp , за допомогою  чого,  діти отримують завдання, тести, презентації, відео-уроки. У Google Classroom педагоги   успішно працюють з Google Документами. Створюють  й збирають  завдання в режимі онлайн, переглядають, хто вже виконав завдання, а хто – ні, а також надають результати перевірок у реальному часі кожному учневі. Досить  популярним  для проведення онлайн – спілкування з школярами    став сервіс  Zoom, який дає  можливість учням чути пояснення та бачити вчителя.

З  6 квітня, по   телебаченню, для учнів  5 по 11 класів  стартував освітній  проект «Всеукраїнська школа онлайн» . Ці уроки мають допомогти учням на належному рівні  засвоїти  навчальний  матеріал  під час карантину. 

Адміністрація школи

          

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора