A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №3 м. Хмільника Вінницької області

Вітання зі святом Останнього дзвоника

Дата: 29.05.2020 14:23
Кількість переглядів: 178

Шановні вчителі, учні та батьки!

Глибоко вдячні всім педагогам нашої школи за сумлінну та натхненну працю. Силою Вашої думки та теплом душі твориться майбутнє країни.

Для учнів - це свято успішного подолання чергового рубежу у шкільному житті, перехід до наступного класу, а також воно сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, які завжди сповнені яскравих вражень. Тож бажаємо вам гарно відпочити, набратися сил перед початком нового етапу в навчанні.

Для випускників цей дзвоник справді останній. Залишаються позаду шкільні роки і вони вирушають у самостійне доросле життя. Нехай знання, отримані у школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть усім досягти омріяних вершин у майбутній діяльності!

Тож, дорогі випускники, бажаємо вам вступити до тих навчальних закладів, які ви для себе обрали, здобути гарну сучасну освіту та улюблену професію. Віримо, що ви реалізуєте свої здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами нашої країни. А ми завжди будемо пишатися Вашими досягненнями!

Бажаємо вам, шановні випускники, впевненості у власних силах, оптимізму та невичерпного завзяття, успіхів та здійснення всіх ваших мрій!

 

Адміністрація школи

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора