A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №3 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Ліцей № 3 вітає з Днем захисників та захисниць України

 Ліцей № 3 м. Хмільника щиро вітає всіх з трьома визначними для кожного українця святами- Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.     З нагоди свят вітаємо всіх,хто носить високе звання захисника України! Кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Кожного,хто щодня робить неймовірне та бореться за нашу з вами перемогу!   Зичимо міцного здоров'я і незгасимої енергії, родинного благополуччя та успіхів у всіх справах і починаннях, завзяття і сили, мирного неба та Перемоги! 

12:32 18.10.2022

Вітаємо з Днем знань!

Одинадцятикласники нашого ліцею вітають усіх з Днем знань, з 1 вересня. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків - гордістю за своїх дітей. Миру усім!

16:35 01.09.2022

1 вересня - ДЕНЬ ЗНАНЬ І СТАРТУ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!

 В цьому році цей день  проходить в умовах воєнного стану, навчальний рік усі розпочинають по-різному - в домашніх умовах, далеко від свого будинку, в інших країнах. Але наш фронт сьогодні- отримання якісних знань! Адже для відбудови нашої країни потрібні розумні, креативні, з новими ідеями та досягненнями молоді люди. Вони - наше майбутнє! 

08:30 01.09.2022

День пам'яті захисників України

З нагоди відзначення Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у Ліцеї № 3 відбулося покладання квітів до меморіальної дошки  Олександру Вінярському. Учні ліцею вшанували пам'ять героя хвилиною мовчання.

17:35 29.08.2022

З Днем Дерхавного Прапора України!

Український прапор по всьому світу став символом незалежності та боротьби за свободу! Хай гордо він над світом майорить! Живе і буде жити Україна!!!

15:30 23.08.2022

ВИПУСК - 2022!

     10 червня у Ліцеї №3 відбулось урочисте привітання випускників. В очах кожного біль, смуток, тривога... Цей рік для багатьох із нас залишиться в пам'яті незаживаючою раною, але так хочеться радості, спокою та миру...       Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Прийшов час прощання зі шкільною родиною, із своїм дитинством...     Зворушливі і щирі вітання прозвучали від директора ліцею, від класних керівників, учителів, батьків. Традиційно, для усіх присутніх,  подарунком від прекрасних випускників був ВАЛЬС.      Світлого та мирного майбутнього вам, дорогі випускники! Ідіть завжди за своєю мрією і не відступайте, знайдіть щастя в житті і не пропустіть його! Удачі і успіхів вам нехай на складному, але дуже цікавому життєвому шляху!    У добрий час!!! 

08:51 14.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора