A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №3 м. Хмільника Вінницької області

Екскурсія до пожежної частини

Дата: 10.05.2023 09:17
Кількість переглядів: 13

 

 

 

 

 

 

 

04 травня -  Міжнародний день пожежника.
 Метою цього свята є підвищення уваги до роботи пожежників та їхньої важливості в нашому житті. У цей день ми можемо проявити вдячність цим людям, які щодня ризикують своїм життям, аби врятувати інших
Це свято людей сильних духом, які з честю забезпечують нам надійний захист від вогню та стихій, завжди знаходяться у бойовій готовності і приходять на допомогу !                                                 Сьогодні ми щиро хочемо привітати усіх  пожежників з професійним святом і побажати  дуже простих, але таких важливих речей: міцного здоров’я, нездоланного оптимізму,  затишного родинного щастя,  усіх благ і якомога менше тривожних викликів!
Сьогодні учні 10-Б класу, в складі якого є учасники команди юних рятувальників-пожежників "Fire stop", відвідали пожежно-рятувальну частину Хмільниуького РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Рятувальники  розповіли, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Ліцеїсти фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на численні  питання.
Після побаченого і почутого кожен глибше розуміє  важливість та героїчність  професії  пожежника. Ця екскурсія дала можливість ближче познайомити учнів з професією героя-рятувальника та навчити їх безпеці життєдіяльності.

Дякуємо співробітникам пожежної частини за цікаве практичне заняття та захоплюючу і пізнавальну  екскурсію !

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора