A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №3 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній День волонтера

5 грудня Україна і світ відзначала Міжнародний День волонтера. Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк,нагород,визнання. Не залишається осторонь проблем і наш навчальний заклад. Учні, батьки та колектив Ліцею № 3 посильно допомагають продуктами, одягом, медикаментами, засобами гігієни та іншими необхідними речами тим, хто цього потребує. Висловлюємо щиру подяку всім тим, хто віддає себе шляхетній, самовідданій і безкорисливій справі та допомагає людям.

10:11 21.12.2022

День української мови та писемності

9 листопада наша країна відзначає надзвичайне для нас свято- День української писемності та мови. Це свято є даниною одному з найцінніших надбань , яке створене і залишене нам нашими предками.Саме мова є душею нації, її генетичним кодом,адже у її глибинах народилося культурне надбання, яким може пишитатися народ.       Тож бажаємо утверджувати рідну мову, щоб цей нетлінний скарб  возвеличував Україну, служив єднанням між поколіннями, особливо у такий нелегкий для нас час.    Українську мову можна вчити по - різному. Учні 7-Б та 9-А класів Ліцею №3  дають цінні поради, як швидко та легко перейти на українську.

10:10 09.11.2022

Роз'яснювальна робота по виявленню вибухово-небезпечних предметів

7 листопада, з метою запобігання травмування населення під час виявлення вибухонебезпечних предметів, співробітники Хмільницького РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області Іщук Н.С, Коваль В.А. та Вишневський Р.О. , провели інформаційну роботу серед учнів  7-8 класів Ліцею #3 м. Хмільника.      Захід пройшов в онлайн форматі. Під час зустрічі фахівці ДСНС особливу увагу звертали не те, що вибухонебезпечні предмети становлять смертельну  загрозу. Всі вони містять вибухові речовини й можуть вибухнути від удару, тертя, струсу тощо. Саме тому виявлені підозрілі предмети ні в якому разі не можна чіпати!  Співробітники ДСНС нагадали дітям, що необачні дії можуть коштувати життя.

09:46 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора