A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей №3 м. Хмільника Вінницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Яка вона, якісна школа?

Управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області повідомляє, що наразі триває інформаційна кампанія про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Кампанія створена в межах ініціативи “Система забезпечення якості освіти”, яка впроваджується в рамках проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe). Метою інформаційної кампанії є інформування батьків, учнів, директорів шкіл, вчителів, а також громади про те, якою має бути якісна школа та як нова система забезпечення якості освіти і як кожен учасник освітнього процесу може допомогти закладу стати кращим.У межах кампанії Державна служба якості освіти створила інформаційний ресурс та анімовані відеоролики про те, що таке якісна школа та система забезпечення якості освіти, впровадженням якої займається Служба. 

20:51 12.04.2021

Юний дослідник

Вітаємо Сидоренко Іринку, ученицю сьомого класу, з третім місцем в обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН "Юний дослідник". Бажаємо натхнення, нових творчих злетів, нових перемог. Завжди вірити в себе, ніколи не зупинятись на досягнутому, сміливо, впевнено йти до вершин успіху, своїх мрій і пам'ятати, що в тебе все неодмінно вийде. Ми віримо в тебе!

08:31 08.04.2021

Співуча пташка

Наша співуча пташка, світлій промінчик і гордість школи. Крістіна Лиса - переможниця багатьох музичних конкурсів і пісенних фестивалів. Її життя - це пісня. Сьогодні Крістіни співає на конкурсі Співай за мрію у Луцьку. Перемоги тобі, дівчинко. Нехай усі твої мрії збуваються.

08:06 07.04.2021

Вітаємо з перемогою

Вітаємо ученицю 10 класу Чиж Аліну, яка у 2 турі 32 ОБЛАСНОЇ КРАЄЗНАВЧОЇ ОЛІМПІАДИ учнівської молоді «МОЯ ВІННИЧЧИНА» посіла І місце!

18:13 05.04.2021

До Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом

"Головним скарбом життя є здоров'я, і щоб його зберегти, потрібно багато що знати".                                                                  (Авіцена )                                 

18:35 24.03.2021

До дня народження Т. Г. Шевченка

«Шевченко – це той, хто живе в кожному з нас. Він – як сама душа нашого народу, правдива і щира...Поезія його розлита повсюдно, вона в наших краєвидах і в наших піснях, у глибинних, найзаповітніших помислах кожного, чий дух здатен pозвиватись» (Олесь Гончаh).

15:13 09.03.2021

Акція «Безпека дітей в Інтернеті»

16-19 лютого для учнів початкових класів в  школі  пройшла   акція «Безпека дітей в Інтернеті». В класах були проведені тематичні уроки «Інтернет очима дітей», ігрові заняття  з використанням різних інтерактивних форм «Ми – за безпечний Інтернет». Підсумком акції став конкурс комп’ютерних малюнків. Під час заходів учні  познайомилися з основними видами реальних небезпек віртуального світу, які на сьогоднішній день визнано проблемами людства та з негативним впливом на власне  здоров’я.

17:06 25.02.2021

«Невмируще слово Лесі Українки»

З нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови та відзначення 150-річчя з Дня народження Лесі Українки для учнів початкових класів були проведені численні заходи: квести, книжкові виставки, мовні ігри, вікторини.

11:48 22.02.2021

"Герої не вмирають... Просто йдуть..."

Учні 5 -А класу, класний керівник Шкурман Вікторія Віталіївна, організували та провели виховний захід: "Герої не вмирають... Просто йдуть...", з метою вшанування героїв Небесної Сотні, виховання поваги до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості та виховання учнів у національно – патріотичному дусі.

11:39 22.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора